Wednesday, May 20, 2020
HomePosts Tagged "Дино Имери"

  Еден од најперспективните македонски пијанисти, Дино Имери е добитник на наградата “Млад Музички Уметник” доделена од Фондацијата “Томислав Зографски” по повод 80 години од раѓањето на еден од најистакнатите македонски композитори. Имери наградата ја доби за исклучителни домашни и меѓународни концертни успеси, како и за промоција

Read More