Tuesday, Aug 4, 2020
HomePosts Tagged "Димитрис Коменос"

Димитрис Коменос од партијата Независни грци беше принуден само неколку часа откако стана заменик министер во владата на Ципрас да си даде оставка поради навредливите слики на социјалните мрежи во кои Европа ја споредува со нацистичкиот режим, а пред влезот на конц-логорот Аушвиц стои порака

Read More