Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "Дилавер Бојку"

Дежурен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство – Струга, заедно со увидна екипа од Полициската станица во Струга извршиле увид на местото на убиството на Дилавер Бојку – Леку. Според првичните информации, убиството околу 17 часот го извршил непознат сторител со истрели од огнострелно оружје, на

Read More