Monday, Sep 25, 2023
HomePosts Tagged "Џордан Теодор"

Американецот Џордан Теодор доби македонски пасош, и се очекува да игра во квалификациите за Светското првенство. По завршувањето на феноменалната сезона во Турција за клубот Банвит Џордан добива Македонски пасош. Се очекува Американецот, кој може да игра на позициите 1 и 2, да присуствува на репрезентативните

Read More