Monday, Apr 6, 2020
HomePosts Tagged "џоинт"

Ќерките на американскиот претседател Обама осум години успешно избегнуваа било какви скандали и важеа за примерни деца на еден моќен политичар, но штом Малија наврши 18 години таблоидите повеќе не ја „штедат“ и сакаат да ја уловат во незгодни ситуации. Овој пат е снимена на

Read More

Група на демонстранти беа блокирани од агентите на Тајната служба во Вашингтон кои со џиновски џоинт направен од балон сакаа да протестираат за сите кои се осудени на тешки затворски казни за користење на марихуана. Протестот започна точно во 4:20 часот како симбол на движењето

Read More