Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "Џаред Кушнер"

Зетот на американскиот претседател Доналд Трамп, Џаред Кушнер предложил таен комуникациски канал меѓу тимот на Трамп и Кремљ на состанокот со рускиот амбасадор во Вашинтон по изборите, јавуваат медиумите. Рускиот амбасадор Сергеј Кислијак на своите претпоставени во Москва им рекол дека Кушнер ова го предложил

Read More