Wednesday, May 20, 2020
HomePosts Tagged "детоксикација"

На секој организам одвреме-навреме му е потребна детоксикација. Ако сакате да го замените утринското кафе со поздрава варијанта, ова е вистинскиот микс за вас. Овој пијалок ќе ве освежи и ќе ве наполни со енергија. Потребни состојки: * Малку млад спанаќ * 2 јаболка * 1 банана * 3 парчиња

Read More

По уживањето во обилната храна, потербно е чистење на организмот. Тоа е најлесно да го направите со пијалок од само две состојки, ѓумбир и лимон. Пвој пијалок е брз и едноставен да го направите и е одличен избор да го исчисти телото од токсините. Ѓумбирот е

Read More