Wednesday, Aug 4, 2021
HomePosts Tagged "Ден на театарот"

Веќе Ве известивме, но да Ве потсетиме. Утре претставата „Симфонија на паѓањето“ ќе го одбележи Меѓународниот ден на театарот во алтернативниот театар Чекори. Театарската претстава „Симфонија на паѓањето“ е по делата на Данил Хармс, а утре повторно ќе се изведе по повод Меѓународниот ден на

Read More