Friday, Jul 10, 2020
HomePosts Tagged "Дејан Пројковски"

Театарската претстава ,,Опасни врски” на Шодерло де Лакло, во изведба на театарот „Вера Комисаржевскаја“ од Санкт Петербург, а во режија на Дејан Пројковски вечерва ќе ги задоволи сите љубители на театарската уметност во рамките на фестивалот ,,Охридско лето” Според критиката „Опасни врски“ од Шодерло де Лакло

Read More