Sunday, Jan 10, 2021
HomePosts Tagged "Дејан Пауновски"

Наместо во екот на сезоната Струга да брои туристи, ние броиме престрелки, жртви, инциденти и колку пати над дозволеното депонијата го загадува воздухот, обвини денеска Дејан Пауноски, претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Струга. - Власта, и локална и централна, се директно одговорни за хаосот што го

Read More