Wednesday, Jun 3, 2020
HomePosts Tagged "Дејан Лилиќ"

Министерката за култура Елизабета Канческа -Милевска неделава беше во работна посета во Турција, каде што учествуваше на втората конференција на Советот на Министри за култура од Југоисточна Европа. Советот се одржуваше на тема „Зајакнување на културата за одржлив развој“. Меѓу другото на Советот е усвоена

Read More