Thursday, Sep 24, 2020
HomePosts Tagged "дечиња"

Дечињата од Гостивар и Тетово имаа можност во изминатите денови да се забавуваат со караванот на Вива и учесниците на фестивалот Златно Славејче за голема веселба со музика и песни. Заедно со Златните славејчиња имаше голема забава со детски песни и игри, а истовремено се учеше

Read More

Дечињата кои подолго престојуваат во Клиниката за детски болести во Скопје денес беа анмирани со три групи музичари кои одржаа  мали концерти . Одделот за Хемато-онокологија, во Амфитеатарот на Клиниката и во игротеката на приземниот спрат се локациите на кои за момент децата заборавија на

Read More