Tuesday, Apr 7, 2020
HomePosts Tagged "Далјан"

Мртво тело на маж денеска е пронајдено во близина на некогашниот Младински центар во охридската населба Далјан. Се работи за 49-годишниот Есад М. кој во охридската полиција пред десеттина дена беше пријавен како исчезнат. Според информациите од СВР – Охрид, нема видливи повреди и траги

Read More

Реката Далјан прави нови проблеми во Охрид овој пат со поткопување на патот до хотелот Далјан и Извидничкиот центар во Охрид. Поради ерозијата постои опасност реката да оштети електричен столб во Извидничкиот центар, каде се загрозени и објекти кои се во непосредна близина на нестабилното

Read More