Wednesday, May 20, 2020
HomePosts Tagged "Dacia"

Од 2004 година, „Dacia“ продаде 3,5 милиони возила во Европа и Медитеранот. Евтината верзија за која што сите големи производители му завидуваат на Renault од повторното лансирање пред единаесет години постојано бележи раст во продажбата. Само во првото полугодие од 2015та, Романците во 44-те земји

Read More