Wednesday, May 27, 2020
HomePosts Tagged "д фестивал 2015"

И оваа година Радио МОФ во соработка со „Д фестивал“ организира „Радио МОФ Media Desk“ новинарска работилница, која ќе се одвива во периодот од 17. до 19. јули во Дојран. Работилницата ќе претставува еден вид редакција од млади новинари кои под менторство на новинарот Жарко Настоски

Read More