Friday, Aug 14, 2020
HomePosts Tagged "член 175"

Уставниот суд за среда следната недела закажа нова седница, на која, како што може да се види од предложениот дневен ред, нема да се разгледува предметот за членот 175 од Законот за електронски комуникации, за кој Владата испрати мислење до судот со предлот-членот да не

Read More