Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "Чарли Шин"

Актерот Чарли Шин кој откри дека боледува од ХИВ е портпарол и промотор на новиот вид на кондоми Lelo Hex кои се изработени од нов вид на еластичен и издржлив материјал со склопување на парчиња осумаголници кои гарантираат поголема безбедност и воопшто не може да

Read More

Холивудскиот актер Чарли Шин повторно ги тресе медиумите, овој пат причината е претерсот на неговата куќа од страна на полицијата во Лос Анџелес. Потпарол на полицијата соопшти дека во рамки на истрагата е издадена и наредба за претрес на домот на Шин, но не прецизираше која

Read More