Monday, Jul 6, 2020
HomePosts Tagged "Captain America"

Марвел Комикс по само еден број на новиот стрип за Капетан Америка потклекна под притисокот на јавноста и веднаш ја смени приказната за омилениот лик кој го направи агент на Хидра, односно поддржувач на нацизмот. Острите критики дојдоа бидејќи Капетан Америка е стрип херој создаден

Read More

Интернет Twitter заедницата во САД започна кампања со која од филмското студио Disney да му „најде“ дечко на супер херокот Captain America, еден од симболите на американската гордост во поп културата. Ликот од стриповите на Marvel во досегашните филмови се уште нема „партнер“ иако никаде

Read More