Tuesday, Jan 26, 2021
HomePosts Tagged "Бугарин"

Бугарскиот државјанин Ј.Ј.И. (29) доби кривична пријава поради сомнение за правење, набавување или отуѓување средства за фалсификување и изработка и употреба на лажна платежна картичка. Ј.Ј.И. во периодот од 12.02 до 24.02.2016 година неовластено набавил уреди за снимање на банкарски податоци и банкарски податоци од вистински

Read More