Saturday, Sep 26, 2020
HomePosts Tagged "број"

Вонредна седница одржа Управувачкиот комитет за за кризи. Отворен е посебен телефонски број 195 на кој сите граѓани можат да побараат проценка дали нивните објекти се безбедни за живеење. Задолжени се сите општински кризни штабови да извршат увид на терен на состојбата на објектите и

Read More

Повеќе од еден милион евра до понеделник треба да легнат на сметката на Црвениот Крст, од донации собрани преку телефонскоте јавувања и солидарниот фонд. Според првичните пресметки околу 4.500 семјества ќе добијат по околу 250 евра - изјави денеска Саит Саити. Саити ги отфрла обвинувањата

Read More

Можеби ви делува неверојатно, но бројот на вашата куќа може да ја предодреди вашата среќа или животот и влијанијата кои ги имате, тврдат нумеролозите. Тоа не значи дека точно укажува што ќе ви се случува, туку само ги дава можните влијанија кои ќе ги чувствувате, свесно

Read More

Зголемен е бројот на заболени од варичела, во народот познато и како со овчи сипаници. Во Скопје, само за една недела биле пријавени над 130 заразени, најмногу се деца од градинки. Зголемен број на варичела има и во Куманово, Прилеп и Струмица. За декември минатата година

Read More

Новата апликација на најпопуларната социјална мрежа, Фејсбук ќе ви помогне да дознаете кој ве бара на телефон дури иако се јавува од непознат број. Апликацијата Hello моментално е достапна само на Android уредите и користи податоци од Фејбсук како би ви открила кој се крие

Read More