Friday, Jul 20, 2018
HomePosts Tagged "бонуси"

Речиси 200.000 евра си поделиле директорите на Скопски пазар во 2016 година, покажуваат податоците од Годишниот извештај за работата на компанијата усвоен на минатогодишното Собрание на акционери. Скопски пазар во изминатите месеци стана актуелен откако во јавноста се појавија информации за тешката состојба во фирмата, чие

Read More

Кинеската комунистичка партија оваа година реши да биде дарежлива кон најсреќните посетители на владините веб страни каде имаа шанса да добијат вредни парични бонуси. За време на Кинеската Нова година постои традиција во која постарите членови на семејството им дела на младите црвени пликоа со

Read More