Wednesday, Aug 4, 2021
HomePosts Tagged "боксер"

Мухамед Али, денес во раните утрински часови, починал во 74-тата година од животот. Али бил еден од најголемите спортисти во историјата, боксерска легенда каква што повеќе нема да се појави. Toj бил префрлен во болница во Феникс на почетокот на седмицата поради респираторни проблеми, пренела агенцијата

Read More

Боксерскиот репрезентативец и шампион на Македонија е назначен за нов командант на полициската единица „Алфа“. Примислав Димовски токму по својата спортска кариера и е најпознат на македонската јавност, но досега има богато искуство во составот на безбедносните сили како припадник на специјалната единица за брзо

Read More