Tuesday, Aug 4, 2020
HomePosts Tagged "Бојана Вунтуришевиќ"

Во “Новом Домум“ премиерно е прикажана досега необјавената песна на Влада Дивљан наречена “непослушна граџанка“", кој излегува како сингл во две верзии. За песната зборуваше Бојана Вунтуришевиќ. Песната е создадена во 2011 година, во градот Ровиња, па е доснимана во Белград заедно со Влада, се до

Read More