Monday, Aug 10, 2020
HomePosts Tagged "BlendedBrew"

Запознајте ги Blended Brew бенд, една од најголемите атракции на годинешниов Баскер Фест. Прочитајте за нивната сторија како се најдоа во Македонија, нивните амбиции и планови. П: За почеток ме интересира, како настана името на бендот? - Името Blended Brew ги представува различните типови на музика кои ги

Read More