Sunday, Feb 23, 2020
HomePosts Tagged "бизнис заедница"

Бизнис заедницата бара новата Влада да ја подобри деловната клима, но и носење на нови, подобри закони кои ќе помогнат бизнисот полесно да се одвива. Од Стопанската комора на Македонија очекуваат да имаат добра соработка со владата која во наредниот период треба да се формира. „Веруваме

Read More