Wednesday, Aug 4, 2021
HomePosts Tagged "бездомници"

Здружението „Вистински дела на љубезност“ ја одржа Велигденската акција за донирање на храна на бездомните лица традиционална на нивната локација пред спомен куќата на Мајка Тереза каде всушност и речиси секоја сабота организираат вакви хуманитарни настани. - Иако Скопје беше празно и за време на четирите

Read More

Хуманитарното здружение „Љубезност“ кое со помош на хуманите луѓе и социјалните мрежи доброволно работи на собирање и делење на оброци на бездомните лица апелира до граѓаните да го фрлааат одвишокот на храна по Велигденската трпеза и истиот да го донира. Ова здружение секоја сабота на

Read More