Monday, Jul 6, 2020
HomePosts Tagged "бенд"

Бендот Blue Band е составен од 5 професионални музичари од кои двајца се од Штип, еден од Пробиштип, еден од Велес и еден од Струга но базата на бендот е во Штип кајшто се одржуваат пробите во свое сопствено студио на бендот. Приоритет на бендот

Read More

Членот на првобитната постава на „Beastie boys“, Џон Бери, почина на 53-годишна возраст. Бери почина во болницата во Масачусетс бидејќи како што изјави неговата маќеа тој последните неколку години бил со лошо здравје. Неговиот татко, Џон Бери Трети, изјави дека Бери помогал во формирањето на

Read More

Запознајте ги Blended Brew бенд, една од најголемите атракции на годинешниов Баскер Фест. Прочитајте за нивната сторија како се најдоа во Македонија, нивните амбиции и планови. П: За почеток ме интересира, како настана името на бендот? - Името Blended Brew ги представува различните типови на музика кои ги

Read More