Sunday, May 24, 2020
HomePosts Tagged "Beatrix Crew"

На девојките и дечките од Beatrix Crew им е потребна вашата помош да бидат дел од ESDU Светското првенство во модерни танци кое од 22-28 мај се одржува во Пореч, Хрватска. Тимот на Beatrix Crew деновиве ја започнa својата триесетдневна мисија од која тие би биле пресреќни

Read More