Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "Ариана Гранде"

Поп пејачката Ариана Гранде преку социјалните мрежи објави дека нема да дозволи да победи стравот и затоа најави хуманитарен концерт во Манчестер на кој ќе бидат собирани средства за семејствата на 22-те жртви кои загинаа при терористички бомбашки напад токму при крајот на нејзин настап. Таа

Read More