Sunday, Apr 5, 2020
HomePosts Tagged "Анета Арнаудова"

Советот за реформи во правосудството работи многу нетранспарентно. Во Нацрт стратегијата за реформи во судството воопшто не бевме вклучени како Академија и покрај пораките дека новата Влада ќе биде транспарентна, изјави денеска директорката на Академијата за судии и јавни обвинители Анета Арнаудовска. Во изјавата за медиумите

Read More