Wednesday, Jun 23, 2021
HomePosts Tagged "Андре Агаси"

Легендарниот американски тенисер Андре Агаси изјави дека неговата сопруга Штефи Граф го убедила да ја прифати поканата на Новак Ѓоковиќ да биде негов тренер. "Прво го одбив Новак, но мојата сопруга Штефи ми рече да се обидам и дека можам да ја прифатам поканата. Можеби таа

Read More