Sunday, Aug 9, 2020
HomePosts Tagged "Aна Јовковска"

Книгата „Пулсот и времето“ доживеа вистински успех кај сите читатели и обожаватели на убавиот збор и длабочината на психологијата на човекот. Поради таа причина, клуб Матица организира дружење со новинарката Ана Јовковска и потпишување на книгата, денес 2-ри јули во период од 18 до 20

Read More

Избирам необичен начин за да го започнам ова интервју кое со задоволство ќе го потпишам на крај.  Ќе ви се претставам, а моето претставување има една цел. Јас сум Ирена Мрческа, дипломиран новинар и сакам да ви  кажам дека имам свој новинарски идол. Остроумна е,а истовремено

Read More