Tuesday, Jun 2, 2020
HomePosts Tagged "Американската мисија при ОБСЕ"

Американската мисија при ОБСЕ побара од властите во Македонија да преземат чекори да ја обезбедат сигурноста на сите пратеници, темелно да го истражат нападот во Собранието на 27 април и да одговараат оние што го извршија, организираа или го наредија насилниот акт. Вршителот на должност

Read More