Wednesday, Feb 26, 2020
HomePosts Tagged "Америка" (Page 2)

Зион е еден од најдобрите национални паркови во светот и е одлична дестинација за пешачење. „Метро“ е неговата најголема атракција, нема да ве остави рамнодушни. [caption id="attachment_9061" align="aligncenter" width="721"] The Subway is a narrow slot canyon located upstream in the

Read More

Светското фудбалско првенство за жени оваа година заврши на најдобар спектакуларен начин. Седум постигнати погодоци, многу тензија и уживање во убавата игра. Иако овие два тима се соочуваат во финалната рунда две светски првенства едно по друго, оваа година Американките се покажаа како подобриот тим

Read More

Ако посакувате врвен конфор на луксузна лимузина и уживање во целосно интимен превоз еве одлична прилика да го остварите вашиот сон. Како во старите добри времиња: кочијашот ја управува дилижансата сместен на отворено, непосредно зад коњите а господата во кабинскиот простор ги уживаат благодетите на комфорно

Read More

Кинескиот гигант во сегментот на онлајн тргувањето Alibaba во вторникот најави продажба на американскиот огранок 11 Main една година по отворањето, наводно поради неисполнети очекувања во поглед на зацврстување на позициите на американскиот пазар. Сајтот ќе биде продаден на американската компанија OpenSky, објави во соопштението Alibaba,

Read More