Friday, Jun 5, 2020
HomePosts Tagged "„Амбасадор на Маратон“"

Изложбата „Дојран ресорт“, составена од големи паноа со модни фотографии поставени на шеталиштето долж Дојранското езеро, ќе биде отворена в сабота со почеток во 11 часот. На дневната забава од отворен карактер ќе бидат презентирани фотографии направени на повеќе значајни локации и историски објекти низ

Read More

Нашиот амбасадор во Грција, Дарко Ангелов вчера беше одликуван со почесниот орден „Амбасадор на Маратон“, од страна на градоначалникот на Маратон, Илиас Псинакис. Псинакис, кој е градоначалник на оваа општина во близина на Атина од мај 2014 година, вчера организира гала вечера на која им додели

Read More