Sunday, Sep 20, 2020
HomePosts Tagged "алпинисти"

Алпинисти спасија куче на Попова Шапка кое во саботата ги следело членовите на клубот АК8 до почетокот на карпата над снегот високо во кулоарот. Следниот ден, под врвот Антени се случувала вистинска спасувачка мисија. Маја Мухиќ, Методи Чилиманов и Благоја Китановски тргнале да го повторат искачувањето

Read More