Thursday, Jun 4, 2020
HomePosts Tagged "Александар Велиновски"

Фокусот на домашната дизајн сцена, како и на сите заинтересирани за македонската продукција ќе биде ставен на петтото издание на Неделата на дизајн во Скопје кое започнува во четврток 26 ноември. Еден од главните новитети оваа година е преселувањето на манифестацијата во Јавна соба како

Read More

Александар Велиновски директорот на „Јавна соба“ ги повика сите креативци и дизајнери да го искористат новиот слободен и целосно обновен простор во Скопје за реализирање на нивните идеи, дизајни, производи и креации. Денешното отварање е закажано за 19:30 часот каде ќе се промовира новиот концепт

Read More