Thursday, Aug 13, 2020
HomePosts Tagged "Александар Никовски"

Александар Никовски, син на поранешниот дипломат Ристо Никовски, бара од премиерот Зоран Заев да му исплати хонорар како советник на експремиерот Никола Груевски, за мај, јуни и јули 2017 година во износ од 9.000 евра и да му рефундира трошоци за службено патување во мај

Read More