Saturday, Jun 6, 2020
HomePosts Tagged "адвокати"

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски, на својот Фејсбук профил реагираше на прес конференцијата на членови на ВМРО-ДПМНЕ кои објавија дека формирале Републички штаб за реформи во ВМРО-ДПМНЕ кој има за цел да ја демократизира партијата. Од Фејсбук профилот на Милошоски се поставува прашањето дали тој со

Read More

Полицијата во Москва вчера уапси 9 годишно дете поради рецитирање поезија. Апсењето цело време го снимала мајката на момчето, а по објавување на видеото, на социјалните мрежи се појавија низа реакции за постапките на полицајците. https://youtu.be/TTLgbi0rCqk Претседателката на Комисијата за заштита на семејството и децата при Јавната

Read More

Адвокатите на насилниците кои учествуваа во нападот на Собранието на 27 април го поздравија нивното признавање на делото и сметаат дека со тоа тие покажале доблест. - Сите обвинети се свесни дека со самото присуство го извршиле ова кривично дело, тие биле заведени од толпата,

Read More

Не само осомничените во вчера обелодените предмети на „Т“ на СЈО, туку и челниците на УЈП, финансиската полиција и на ОЈО треба да одговараат за сторените криминални дела, порача преку социјалната мрежа „Фејсбук“ адвокатската канцеларија „Давидовиќ и Јанковиќ“ „Читам за гаќите на Ивона и мајтапите

Read More