Tuesday, Sep 22, 2020
HomePosts Tagged "„Аба“"

Комплетната постава на групата „Аба“ се појави заедно во Шведска и ги изненади обожавателите со непланиран заеднички настап. Четирите музички ѕвезди се собраа во неделата на приватната прослава за 50-годишното партнерство на текстописците Бјорн Улваес и Бени Андерсон. За време на оваа гала вечер женскиот

Read More