Tuesday, Jul 7, 2020
HomePosts Tagged "40 години на музичката сцена"

Името на Зоран Џорлев е познато на македонската јавност и на Македонците ширум светот. Од една страна како менаџер на светски познатиот национален ансамбл „Танец“, од друга страна, како прва македонска виолина и автор на незаборавните телевизиски емисии „Зора зори“, „Зајди, зајди“ и „По патот

Read More