Thursday, Aug 13, 2020
HomeАЈНШТАЈНИЈААтласТабуа ширум светот

Табуа ширум светот

slide_342322_3539730_free

Дали некогаш сте се запрашале кои работи претставуваат табу во другите држави?

Погледнете ги културните разлики на луѓето ширум светот.

(доколку симате проблеми со преводот на видеото кликнете на копчето CC во долниот денес агол, а доколку сакате да го промените преводот тоа може да го направите во Settings- Subtitles/CC)