Tuesday, Mar 31, 2020
HomeГИГА БАЈТПЦСудирот на титаните! Team Secret го освои ESL One Frankfurt!

Судирот на титаните! Team Secret го освои ESL One Frankfurt!

Ова финале во Dota 2 привлече илјадници гледачи. Team Secret успеа да го надмине тимот Evil Geniuses предводен од новото спектакуларно момче Сумаил. Со оваа победа во сериите best of five, Team Secret доби 118,000 долари за освоеното прво место, EG 59,000 долари за второ место. Што се случуваше Франкфурт можете да погледнете тука.