Friday, Mar 23, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеСудир на автомобил и возило на итна помош на мостот Гоце Делчев

Судир на автомобил и возило на итна помош на мостот Гоце Делчев

Во сообраќајниот метеж на мостот Гоце Делчев се случи судир на автомобил и возило на итната помош при што нема повредени, а е предизвикана мала материјална штета.

soobrakajka most

Поради изведување на градежни работи на новиот плоштад Скендер бег дел од булеварот е затворен и се вози само по две ленти што доведува до застој во периодите кога има најголема фрекфенција на возила кои се упатуваат кон Илинденска и Партизанска.