Sunday, Apr 22, 2018
HomeСТУДЕНТУМСтудентскиот пленум собра средства за мигрантите

Студентскиот пленум собра средства за мигрантите

donacii3

Студентскиот пленум изминатите денови организираше акција за собирање средства потребни на мигрантите кои поминуваат низ Македонија. Во пресрет на Светскиот ден на бегалците, во дворот на Архитектонски/Градежен факултет многу граѓани одговорија на повикот на студентите и донираа за мигрантите.
donacii
donacii1
donacii2
Студентскиот Пленум, собраните донации со облека, храна и медицински помагала ги испрати во Куманово.
donacii4