Thursday, Apr 26, 2018
HomeСТУДЕНТУМСтудент постанал пријател со верверичките!

Студент постанал пријател со верверичките!

Мари Крупа, студен на државниот универзитет во Пенсилванија, се здобила со името „шепотач на верверички“. Таа постанала толкав пријател со верверичките што тие и дозволиле да ги облекува и слика!

v ververica1 ververica2 ververica3 ververica5 ververica6 ververica7 ververica8 ververica9 ververica11