HomeАНТИСТРЕСШтосноСтудент направил „лажна“ Божиќна реклама за познат бренд која стана тотален хит

Студент направил „лажна“ Божиќна реклама за познат бренд која стана тотален хит

bozikna-reklama

Студентот Ник од Велика Британија сосема случајно стигна до слава и можеби многу квалитетно вработување во иднина бидејќи на YouTube постави „лажна“ Божиќна реклама за брендот John Lewis, но воопшто не очекувал дека истатата ќе стане огромен хит на интернет и социјаните мрежи.

Откако видеото надмина половина милион прегледи Ник посочи дека немал намера да ги наруши угледот и интелектуалната сопственост на John Lewis туку дека станува збор за студентска задача. Секако, тие нема да му замерат бидејќи им донесе огромна популарност.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com