HomeДЕНЕШНАРепубликаСтуден вторник со слабо сонце

Студен вторник со слабо сонце

Граѓаните на Македонија треба полека да се подготват за пониски температури и загревање на домот бидејќи синоптичарите предвивудаат многу постудено време од тоа што се навиканваме изминатиот период. Денес на територија на Македонија во просек температурите ќе се движат од 8 до 16 Целзисови степени, со кратки сончеви период без голем ефект врз топлата атмосфера. Затоа пак, не треба да мислиме на чадори бидејќи денес ќе биде стабилно.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com