Thursday, Mar 22, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаСтраст,виолина и хармоника вечерва ќе го покорат Антички театар

Страст,виолина и хармоника вечерва ќе го покорат Антички театар

Страст,уметност виолина и xaрмоника вечерв ќе го завладеат Античкиот театар Охрид.

Српскиот виртуоз на виолина Стефан Миленковиќ и словенечкиот хармоникаш Марко Хатлак во рамките на ,,Охридско лето” вечерва ќе донесат посебна енергија соединети под името ,,Танго компас”

Публиката најдобро го запозна ,,чудото од дете” Стефан Миленковиќ преку неговиот настап со Влатко Стефановски, а вечерва ќе покаже и сестраност музички споен со врвен хармоникаш.

Вистински можност за сите страсни љубители на музичката уметност да уживаат во нејзината најкреативна точка