Friday, Jun 15, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноСтрашна скриена камера – Street Fighter во лифт

Страшна скриена камера – Street Fighter во лифт

STREET FIGHTER ELEVATOR PRANK

Популарниот „пренкстер“ Fausey Tube повторно напаѓа со урнебесните сценарија за скриена камера во лифт. Овој пат „жртвите“ во лифтот требаше да се соочат со борците од легендарната видео игра Street Fighter. Нивните реакции кога ќе започне борбата се бесценети, а речиси никој не забележа дека актерите се облечени како Руи и Чун Ли од Street Fighter, па токму затоа и видеото е целосен успех. Како би изреагирале вие ако налетате на некој ваков откачен лик во лифт.